Alfa & Gege effektivt & brugervenligt låsesystem

Alfa og Gege laver nogle af de mest alsidige mekaniske låse der findes. De har særligt fået stor opmærksomhed fra branchen grundet deres nytænkning af den traditionelle lås. Deres designs er meget sikre og gennemprøvede, hvilket gør deres låse til en meget attraktiv løsning, hvis du udelukkende ønsker at højne sikkerheden uden avancerede låsesystemer. En af de smarteste features ved Alfa & Geges låsesystemer er, at man ikke behøver at skifte låsen, hvis der skal skiftes nøgle. Man anvender bare den nye nøgle på alle dørene, og så bliver låsene automatisk kodet til den nye nøgle. Det sparer både tid og penge, hvis man har mistet en nøgle, da man kun skal have lavet nye nøgler og ikke monteret nye låse.

Gege låsesystem

Gege har en række forskellige låsesystemer, som alle er meget fleksible og brugervenlige. Grundet de en helt nytænkt låsemekanisme, hvor stifterne i låsen er justerbare, bliver det muligt at kode låsen om, så de gamle nøgler ikke længere virker. Det giver færre omkostninger ved mistede nøgler.

Gege pExtra

pExtra-systemet er blandt markedets absolut sikreste låsecylindre. De patenterede riller i nøglen gør den meget svær at kopiere, og det er ikke muligt at købe Gege-nøglerne i en normal forretning. Cylinderen er både boresikrede, dirkesikrede og bankesikrede, og nøglerne er kraftigt konstruerede. Desuden gør låsekonstruktionen låsen særdeles holdbar i længden. Eftersom nøglen er glat, glider den nemmere ind i låsen og slider mindre på de indre mekanikker. Det betyder, at man har en sikker lås i mange år.

Gege AP2000

AP2000 er et låsesystem lidt ud over det sædvanlige. Med omkring 80.000 forskellige nøgleprofiler inviterer systemet dig til, nemt og effektivt, at lave et nøglesystem med differentieret adgang og forskellige sikkerhedsniveauer. Desuden er det muligt at have et sæt hovednøgler, som også gør håndteringen af branddøre nemmere. I låsen sidder der en centerstift, som forhindrer oplåsning via bankenøgler.

Vi monterer dit Alfa & Gege system

Hvis du er interesseret i et system fra Alfa & Gege, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer og monterer systemet, så vi kan sikre os, at det sidder korrekt. Vi kan kontaktes på telefon: 70 70 21 90 eller via kontaktformularen. Er du i tvivl om, hvordan du yderligere kan sikre din bolig eller din erhvervsbygning, tilbyder vi at komme og foretage en uforpligtende vurdering af yderligere sikring. På denne måde får du mere specifik rådgivning omkring sikkerheden i den pågældende bygning.