Sådan tænker tyven

Når en indbrudstyv skal bryde ind i et hus, undersøger han i forvejen, hvorvidt det er muligt at komme ind og ud hurtigt. Det betyder, at der skal være en indgang og en udgang placeret på bestemte måder i forhold til hinanden så han ikke skal bruge dyrebar tid på at lede efter disse. Det første tyven gør, når han kommer inden for, er at orientere sig og finde en flugtvej. Grunden til, at en røgkanon er så effektiv er, at den gør det meget svært for tyven at orientere sig i lokalet. Det har den effekt, at tyven bliver stresset og får i mange tilfælde ikke nogen tyvekoster med sig.

Du kan også få glæde af en tågekanon

Vi har mange gode erfaringer med røgkanoner, og vi har sikret alt lige fra kontorer til containere. En tågekanon er dog ikke udelukkende forbeholdt erhvervsbrug, da de også er yderst effektive i hjemmet, og det er ikke længere ualmindeligt at have en tågekanon privat. En af grundene til, at tågekanonen fungerer så godt i hjemmet er, at tågen hverken er skadelig for mennesker eller dyr, og så tager hverken møbler, malerier eller elektronik skade af røgen.

Tågekanoner kan eksempelvis installeres i:

  • Vinkældre
  • Kontorer
  • Hjemmebiografer
  • Garager
  • Sommerhuse
  • Skurvogne

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

En tågekanon kan både fungere alene og integreres i et allerede eksisterende sikkerhedssystem. Det er derfor en nem og diskret sikring, der giver dig stor tryghed, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Vi har en række forskellige Zolo anlæg fra Protect, som er blandt markedets bedste røgkanoner. Hvis du er interesseret i at sikre dit hjem eller din arbejdsplads med et Zolo anlæg, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, så du kan forlade hjemmet og kontoret uden at skulle bekymre dig. Vi kan kontaktes på telefon 70 70 21 90 og E-mail: laase@bonnesikring.dk.

Dine værdier er sikre med en tågekanon alarm

Der findes mange måde, hvorpå man kan gøre det til en ubehagelig oplevelse at bryde ind i dit hjem, men en af de absolut mest effektive og prisbillige metoder er en tågekanon. En tågekanon er en type tyverisikring, som ikke alene gør det svært for tyven at finde de rigtige genstande, men også gør det svært at orientere sig. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi stor erfaring med at sikre både private hjem og erhvervsbygninger med en røgkanon alarm.

 

Se eksempel på hvor effektiv en tågekanon kan være:

Indhold ikke tilgængelig.
Accepter venligst cookies ved at trykker på Accepter på den lille banner

+ POPULÆRE BRANDS TIL BOLIGSELSKABER

KONTAKT OS I DAG

Hvis du har brug for akut hjælp, vejledning eller et uforpligtende tilbud kan vi kontaktes på tlf. 70 70 21 90 eller via kontaktformularen.

Ønsker du at modtage nyheder fra Bonne Låse & Sikring, så tilmeld dig her.