Assa Abloy førende levandør af låse

Assa Abloy er verdens førende leverandør af sikringsløsninger til både private og erhverv. Assa Abloys produkter bygger alle på mange års erfaring, hvilket gør deres produkter til gennemprøvede løsninger af højeste kvalitet. Alle Abloys produkter er fremstillet med hensyntagen til både mennesker og miljø, hvilket gør deres produkter yderst attraktive. Firmaet har, foruden en lang historie, et tæt samarbejde med både politi og vagtselskaber, hvorfra de får viden til at udvikle nye og endnu mere sikre låse og sikkerhedsløsninger. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi anvendt sikkerhedsløsninger fra Assa Abloy i mange år, hvilket betyder, at vi ved lige, hvordan boligen skal sikres, når vi anvender produkter fra dem.

Tradition nytænkt med Abloy låse

Hvis du leder efter et firma, som formår at forny sig selv, og stadig holde fast i traditionerne, finder du Abloy om et godt eksempel. Siden begyndelsen er der kommet mange nye produkter til, men deres primære salgsvare er stadig låsen. Assa Abloy har været tonaangivende inden for låse og sikring af både private hjem og erhvervsbygninger mange år. Abloy har et bredt sortiment af kvalitetslåse, og uanset, hvilket produkt du vælger fra dem, er det et kvalitetsprodukt, som giver dig den bedst mulige tryghed. Der findes en række forskellige typer låse, hvoraf nogle af dem er mekaniske og andre er elektroniske. Abloy fører alt lige fra mekaniske låse og magnetiske låse til motorlåse og hele låsesystemer.

Abloy låsekasser imødekommer fremtidens krav

Ønsker du en låsekasse, som holder tyven væk frem for alt, har Assa Abloy en række ekstra stærke produkter, der imødekommer fremtidens behov og krav. En dør med en af Assa Abloys slagfaste sikkerhedslåse er så godt som umulig at bryde op. Vi anbefaler derfor, at man sikrer sine døre med en låsekasse fra Assa Abloy, hvilken både er sikret imod slag, vridning, opbrydning og boring. Eksempelvis er en Triton 501-cylinder boresikret med hærdet sikringer op til flere steder. Desuden er de gennemgående hylstermøtrikker af hærdet stål, hvilket giver ekstra sikring. Eftersom forsikringsselskaberne løbende kommer med nye krav og standarder, har Abloy valgt at lave en lås, der imødekommer alle de nyeste forsikringsklasser.

Smarte låse

Et af de steder, hvor Assa Abloy har været med helt fra starten, er elektroniske adgangsløsninger. I deres sortiment har de både låsesystemer, der er elektromagnetiske og elektroniske. Dette er adgangsløsninger, der hjælper med at gøre hverdagen nemmere, både for de daglige brugere og administratorerne. Med denne løsning kan man let administrere adgangen via internettet, hvilket gør hverdagen væsentlig nemmere, hvis der er flere brugere. Det er desuden muligt at koble flere enheder op til systemet, hvilket også muliggør en let administrering af mødetider og andre administrative opgaver.