iLOQ - Selvdrevne uden batterier og kabler

iLOQ låsesystem er verdens første elektromekaniske låsessystem, som er selvforsyneden af hensyn til elektricitet. Strømmen til låsen dannes, når nøgle indsættes og der dannes dermed en kinetisk energi og dermed er der intet behov for batterier eller kabler. Programmering af en ny nøgle, justering af adgangsrettigheder eller fjernelse af en nøgle fra systemet er hurtigt, nemt og omkostningseffektivt. ILOQ system kan dermed medføre store økonomiske og ressource besparelser, og er tilmed driftsikkert. 

 

FORDELE VED ILOQ LÅSESYSTEM

  • Intet behov for batterier og kabler ved installation 
  • Pålidelig trådløs drift 
  • Avanceret sikkerhed – kryptering som er umulig at kopiere
  • Forenklet administration 
  • Reducerede omkostninger til vedligeholdelse 
  • Testet og godkendt af sikkerhedsorganisationer

Læs mere om de mange fordele ved iLOQ låsesystem HER

 

SYSTEM MED MANGE MULIGHEDER

iLOQ låsesysteme er det første og eneste, som giver 100 procent kontrol via det Cloud-baseret Manager-software. Elektromekaniske nøgler er normalt med batterier, men iLOQ S5 serie er helt uden batterier. Programmeringsenheden og iLOQ S5 softwaren, gør det muligt at regere hurtigt og nemt ved ændringer eller uforudsete hændelser. 

 

Kontakt os i dag

Hvis du vil vide mere om, det selvforsynende elektromekaniske låsesystem fra iLOQ, som kan hjælpe dig til et mere kontrolleret styring med højere sikkerhed, så er du meget velkommen til at kontakte os på laase@bonnesikring.dk eller på telefon 70 70 21 90.

 

 

SÅDAN VIRKER ILOQ´S LÅSESYSTEM: 

Indhold ikke tilgængelig.
Accepter venligst cookies ved at trykker på Accepter på den lille banner
KONTAKT OS OG FORHØR DIG OM 
Populære løsninger fra iloq

Vi tilbyder

Totalløsninger inden for sikring med hovedvægt på låsesmedsarbejde og adgangskontrol.

Bonne Låse & Sikring leverer 24 timeres døgnservice og er i stand til at klare alle specialopgaver med vores rullende værksteder.

Se mere