iLOQ - Selvdrevne uden batterier og kabler

iLOQ låsesystem er verdens første elektromekaniske låsessystem, som er selvforsynende af hensyn til elektricitet. Strømmen til låsen dannes, når nøglen indsættes og der dannes en kinetisk energi, dermed er der intet behov for batterier eller kabler. Programmering af en ny nøgle, justering af adgangsrettigheder eller fjernelse af en nøgle fra systemet er hurtigt, nemt og omkostningseffektivt. ILOQ system kan dermed medføre store økonomiske og ressource besparelser, og er tilmed driftsikkert. 

SÅDAN VIRKER ILOQ´S LÅSESYSTEM

Indhold ikke tilgængelig.
Accepter venligst cookies ved at trykker på Accepter på den lille banner

iLOQ låsesysteme er det første og eneste, som giver 100 procent kontrol via det Cloud-baseret Manager-software. Elektromekaniske nøgler er normalt med batterier, men iLOQ S5 serie er helt uden batterier. Programmeringsenheden og iLOQ S5 softwaren, gør det muligt at regere hurtigt og nemt ved ændringer eller uforudsete hændelser. 

KONTAKT OS I DAG

Hvis du vil vide mere om, det selvforsynende elektronmekaniske låsesystem fra iLOQ, som kan hjælpe dig til et mere kontrolleret styring med højere sikkerhed, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 21 90 eller via kontaktformularen.

Ønsker du at modtage nyheder fra Bonne Låse & Sikring, så tilmeld dig her.