iLOQ - Selvdrevne uden batterier og kabler

iLOQ låsesystem er verdens første elektromekaniske låsessystem, som er selvforsynende af hensyn til elektricitet. Strømmen til låsen dannes, når nøglen indsættes og der dannes en kinetisk energi, dermed er der intet behov for batterier eller kabler.

Programmering af en ny nøgle, justering af adgangsrettigheder eller fjernelse af en nøgle fra systemet er hurtigt, nemt og omkostningseffektivt. ILOQ system kan dermed medføre store økonomiske og ressource besparelser, og er tilmed driftsikkert. 

Fordele ved ILOQ LÅSESYSTEM

 • Intet behov for batterier og kabler ved installation
 • Pålidelig trådløs drift
 • Avanceret sikkerhed – kryptering som er umulig at kopiere
 • Forenklet administration
 • Reducerede omkostninger i vedligeholdelse
 • Testet og godkendt af sikkerhedsorganisationer

Læs mere om de mange fordele ved iLOQ låsesystem HER. 

iloq åbning med telefon

SÅDAN VIRKER ILOQ´S LÅSESYSTEM

iLOQ låsesysteme er det første og eneste, som giver 100 procent kontrol via det Cloud-baseret Manager-software. Elektromekaniske nøgler er normalt med batterier, men iLOQ S5 serie er helt uden batterier.

Programmeringsenheden og iLOQ S5 softwaren, gør det muligt at regere hurtigt og nemt ved ændringer eller uforudsete hændelser. 

Kontakt os  Læs vores anmeldelser

  Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

   
  Læs alle anmeldelser