Fra Kælderstart 

I hjertet af Aarhus C, i en kælder på Sejrøgade, grundlagde Keld Bonne Bonne Låse og Sikring i 1998 med et stærkt fokus på at levere kvalitetssikkerhedsløsninger. Efterhånden som virksomheden voksede, blev behovet for større lokaler tydeligt, da vi ønskede at udvide vores tjenester og imødekomme en stigende efterspørgsel.

I 2002 flyttede vi derfor til Søren Frichs Vej, hvilket markerede et vigtigt skridt i vores fortsatte udvikling og ekspansion, da det gav os de nødvendige rammer til at opretholde vores høje standarder og fortsætte vores vækstrejse.

til Succesfuld Vækst

Væksten fortsatte, og behovet for mere plads blev tydeligt. I 2017 flyttede vi til Sindalsvej 46 i Risskov, hvor vi i dag har et stort kontor, lager og værksted. Denne flytning løste vores pladsproblemer og gjorde det muligt for os at fortsætte væksten og opretholde den høje servicekvalitet.

Keld Bonne leder stadig virksomheden med stor passion, sammen med holdet bag Bonne Låse, med et stærkt fokus på at levere førsteklasses sikkerhedsløsninger og kundeservice.

Bonne låse & sikring i dag

Bonne Låse har i dag 15 engagerede medarbejdere, der alle arbejder mod et fælles mål: at levere sikkerhedsløsninger af højeste kvalitet i overensstemmelse med ISO-standarder. Virksomheden lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, som skaber tilfredse medarbejdere og høj ydeevne. Dette understøttes af forskellige aktiviteter, fra team-building til sociale begivenheder, der fremmer samhold og arbejdsglæde.

BRUG FOR ET godt TILBUD?
KONTAKT OS MED DET SAMME

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher præcis dine behov og ønsker.

kontakt os