Hold øje uden tilstedeværelse

Der er mange grunde til at opsætte videoovervågning: identifikation af indbrudstyv, forebyggelse af indbrud og signalværdi. Den bedste og mest ærlige form for overvågning, og billederne lyver aldrig.

Kameraerne kan opsættes hvor som helst og kan være så diskrete, at man ikke lægger mærke til dem, medmindre man er indbrudstyv. Der findes et væld af forskellige kameraer, som indgår i en række forskellige systemer, der alle er smarte på hver deres måde.

Derfor bør du have videoovervågning

  • Hjælper med at beskytte både mennesker som ejendomme
  • Giver mulighed for at holde øje uden tilstedeværelse 24/7 
  • Skaber en ekstra følelse af sikkerhed 

 

integret systemer

Når man skal have videoovervågning i hjemmet, bliver de forskellige kameraer linket til et sikkerhedssystem. Det er grunden til, at det er smart at have et sikkerhedssystem, som ikke alene holder styr på overvågningen, men også på resten af huset.

Her hos Bonne Låse & Sikring har vi en række forskellige systemer, som er integrerede med resten af huset. Systemerne fungerer som et elektronisk økosystem af sikringer, der både administrerer låse, alarmer og overvågning i en simpel softwareløsning, som kan tilgås via internettet.

Find de rigtige overvågningskameraer

Der findes en lang række forskellige muligheder for videoovervågning, og de har fordele og ulemper. Det er muligt at få kameraer i analog kvalitet og HD (High Definition), hvor HD-billedkvalitet er den skarpeste.

Placeringen af overvågningskameraet kan have betydning for, hvilken type kamera man vælger, eftersom både lys og vinkel kan have en effekt. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi forskellige løsninger, og vi hjælper dig med at vælge de rette videoovervågningskameraer, så du får den bedst mulige sikkerhed. Har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os