Videoovervågning - Hold øje med dine ejendele når du ikke er tilstede med videoovervågning

Der er mange grunde til at opsætte videoovervågning: identifikation af indbrudstyv, forebyggelse af indbrud og signalværdi. Videoovervågning er den bedste og mest ærlige form for overvågning, og billederne lyver aldrig. Kameraerne kan opsættes hvor som helst og kan være så diskrete, at man ikke lægger mærke til dem, medmindre man er indbrudstyv. Der findes et væld af forskellige kameraer, som indgår i en række forskellige systemer, der alle er smarte på hver deres måde. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi en række forskellige løsninger, som kan tilpasses til lige præcis der, der er behov for.

Derfor bør du have videoovervågning

Videoovervågning en god form for tyveriskiring, hvis man har mange værdifulde ting den pågældende bygning. I hjemmet til der typisk være smykker, designermøbler, computere, fjernsyn og andre genstande af værdi. I en erhvervsbygning er der ofte meget IT-udstyr og mange specialiserede instrumenter og redskaber, så det kan hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvis man ikke har sikret sig ordentligt. Videoovervågning kan desuden give en ekstra følelse af sikkerhed, hvilket er utrolig vigtigt.

Overvågningskamera privat

Når man skal have videoovervågning i hjemmet, bliver de forskellige kameraer linket til et sikkerhedssystem. Det er grunden til, at det er smart at have et sikkerhedssystem, som ikke alene holder styr på overvågningen, men også på resten af huset. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi en række forskellige systemer, som er integrerede med resten af huset. Systemerne fungerer som et elektronisk økosystem af sikringer, der både administrerer låse, alarmer og overvågning i en simpel softwareløsning, som kan tilgås via internettet.

Sådan tænker tyven

Når indbrudstyven skal vælge, hvilken bolig han skal bryde ind i, er han typisk opmærksom på følgende ting: beliggenhed i forhold til naboer, flugtmuligheder, hunde og tyverialarm. Hvis der hverken er alarm eller hunde, kan huset være særdeles attraktivt for indbrudstyve. Tyven trænger typisk ind af døre og vinduer, som er placeret lidt afsides. På denne måde undgår de at blive set af naboer og forbipasserende. De fleste tyve bruger ikke mere end 5 til 10 minutter inde i huset, og der er derfor lille sandsynlighed for, at der er nogen, som skulle tage dem på fersk gerning. Sidder der derimod overvågning udendørs, kan det i de fleste tilfælde afskrække ham, eftersom han godt er klar over, at de fleste overvågningskameraer både har indbyggede bevægelsessensorer og mikrofon, hvilket giver vagtselskabet og politiet lettere arbejdsbetingelser.

Find de rigtige overvågningskameraer

Der findes en lang række forskellige muligheder for videoovervågning, og de har fordele og ulemper.

Det er muligt at få kameraer i analog kvalitet og HD (High Definition), hvor HD-billedkvalitet er den skarpeste. Placeringen af overvågningskameraet kan have betydning for, hvilken type kamera man vælger, eftersom både lys og vinkel kan have en effekt. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi forskellige løsninger, og vi hjælper dig med at vælge de rette videoovervågningskameraer, så du får den bedst mulige sikkerhed. Har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få hjælp til montering af overvågningskameraer

Uanset om du skal have trådløs kameraovervågning indenfor, eller du har brug for videoovervågning udendørs, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for sikring af ejendomme, og vi kan altid hjælpe dig med de rette sikkerhedsforanstaltninger. Vi har et bredt udvalg af forskellige systemer, som både kan integreres med eksisterende systemer. Sammen med dig finder vi den løsning, som passer bedst til dine behov, så sikkerhedssystemerne kan blive en positivt integreret del af din hverdag. Vi kan kontaktes på telefon: 70 70 21 90 og E-mail: laase@bonnesikring.dk.

Professionel tyverisikring til privat og erhverv

Det kan være en traumatisk oplevelse at blive udsat for indbrud, og har man været ude for det én gang, vil man gøre alt for, at det ikke sker igen. Uanset om det er hjemmet eller kontoret, som er blevet rodet igennem, vil man for alt i verden gøre arbejdet sværere for tyvene. Der findes mange forskellige måder at nedsætte risikoen for indbrud på, og her hos Bonne Låse & Sikring har vi mange års erfaring i at tyverisikre bygninger. Vi hjælper dig med at komme tyven i forkøbet med en skræddersyet løsning, der passer til nøjagtig dine behov.

Hvordan sikre man sig bedst mod indbrud i hjemmet?

Vi har et bredt udvalg af forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Her nogle eksempler på sikkerhedssystemer, som er relevante for både private og erhverv:

INDBRUDSSIKRING AF PRIVATE HJEM

Det kan være svært at slappe af, hvis man ikke kan slippe tanken om, at indbrudstyven lurer udenfor. Derfor anbefaler vi, at huset bliver tyverisikret af en certificeret låsesmed med den rette ekspertise. Her hos Bonne Låse & Sikring udfører vi professionel og certificeret sikring af alle typer hjem. Man kan sikre sit hus på mange forskellige måder, og uanset om du ønsker videoovervågning, udskiftning af låse eller hele alarmsystemer, hjælper vi dig med at finde den rette løsning, som vi monterer og installerer.

Tyverisikring for erhvervskunder

Uanset om du arbejder på et kontor eller i en lagerbygning, er der mange værdifulde ting, som kan være problematiske at miste. Derfor installerer vi også tyverisikringer for erhvervsdrivende, som ønsker en mere sikker og arbejdsplads. Eksempelvis er det altid en god ide at have vigtige eller værdifulde papirer liggende i sikkerhed. Her kan et brandskab eller et pengeskab være særligt godt, eftersom disse både beskytter imod indbrud og brand. Desuden er det essentielt videoovervågning i lagerbygninger, og til arbejdspladser, hvor mange mennesker skal kunne tilgå lokalerne på bestemte tidspunkter, er et elektronisk låsesystem den ideelle løsning.

Hvad er vores totalkoncept?

Her hos Bonne Låse & Sikring kan du få rådgivning til totalsikring af hjemmet og arbejdspladsen. Totalsikring betyder, at du får et komplet sikkerhedssystem, hvor hele bygningen bliver indbrudssikret på den bedste og mest effektive måde. Det komplette sikkerhedssystem indebærer tyverisikring af alle døre og vinduer, så du kan føle dig tryg døgnet rundt. Tyverisikrede døre tvinger tyven til at anvende vinduerne i stedet, og har du sikret dine vinduer, er dit hjem eller din arbejdsplads ikke særlig attraktiv at bryde ind i. Derfor anbefaler vi en komplet sikring af bygningen, der holder indbrudstyvene på afstand.

Smart nøglehåndtering

En af fordelene ved et elektroniske låsesystem, som er en del af den totale sikkerhedspakke, er nøglehåndteringen. Når man er flere mennesker, som alle skal have adgang til bygningen på forskellige tidspunkter af døgnet, er det smart at kunne bestemme, hvem der skal have adgang, hvornår, via en software. Dette er ikke kun en god ide i erhvervssammenhæng, eftersom private husejere også vil kunne få stor glæde af systemet. Låsesystemet giver dig nemlig mulighed for at åbne for folk, som ikke har en nøgle. På denne måde kan man åbne for rengøringskonen eller børnene uden at være der.

 

Populære brands

KONTAKT OS I DAG

Her hos Bonne Låse & Sikring tilbyder vi generel orientering og rådgivning i forbindelse med indbruds- og tyverisikring. Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til den helt rigtige pris, og vores services bliver altid tilpasset, så de matcher dine behov. Desuden hjælper vi dig med at beslutte, hvilke typer sikringer du behøver, så du altid får de sikreste løsninger. Du kan kontakte os i dag på tlf. 70 70 21 90 eller via kontaktformularen.

Ønsker du at modtage nyheder fra Bonne Låse & Sikring, så tilmeld dig her.