Videoovervågning - Hold øje med dine ejendele når du ikke er tilstede med videoovervågning

Der er mange grunde til at opsætte videoovervågning: identifikation af indbrudstyv, forebyggelse af indbrud og signalværdi. Videoovervågning er den bedste og mest ærlige form for overvågning, og billederne lyver aldrig. Kameraerne kan opsættes hvor som helst og kan være så diskrete, at man ikke lægger mærke til dem, medmindre man er indbrudstyv. Der findes et væld af forskellige kameraer, som indgår i en række forskellige systemer, der alle er smarte på hver deres måde. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi en række forskellige løsninger, som kan tilpasses til lige præcis der, der er behov for.

Derfor bør du have videoovervågning

Videoovervågning en god form for tyveriskiring, hvis man har mange værdifulde ting den pågældende bygning. I hjemmet til der typisk være smykker, designermøbler, computere, fjernsyn og andre genstande af værdi. I en erhvervsbygning er der ofte meget IT-udstyr og mange specialiserede instrumenter og redskaber, så det kan hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvis man ikke har sikret sig ordentligt. Videoovervågning kan desuden give en ekstra følelse af sikkerhed, hvilket er utrolig vigtigt.

Overvågningskamera privat

Når man skal have videoovervågning i hjemmet, bliver de forskellige kameraer linket til et sikkerhedssystem. Det er grunden til, at det er smart at have et sikkerhedssystem, som ikke alene holder styr på overvågningen, men også på resten af huset. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi en række forskellige systemer, som er integrerede med resten af huset. Systemerne fungerer som et elektronisk økosystem af sikringer, der både administrerer låse, alarmer og overvågning i en simpel softwareløsning, som kan tilgås via internettet.

sÅDAN TÆNKER TYVEN

Når indbrudstyven skal vælge, hvilken bolig han skal bryde ind i, er han typisk opmærksom på følgende ting: beliggenhed i forhold til naboer, flugtmuligheder, hunde og tyverialarm. Hvis der hverken er alarm eller hunde, kan huset være særdeles attraktivt for indbrudstyve. Tyven trænger typisk ind af døre og vinduer, som er placeret lidt afsides. På denne måde undgår de at blive set af naboer og forbipasserende. De fleste tyve bruger ikke mere end 5 til 10 minutter inde i huset, og der er derfor lille sandsynlighed for, at der er nogen, som skulle tage dem på fersk gerning. Sidder der derimod overvågning udendørs, kan det i de fleste tilfælde afskrække ham, eftersom han godt er klar over, at de fleste overvågningskameraer både har indbyggede bevægelsessensorer og mikrofon, hvilket giver vagtselskabet og politiet lettere arbejdsbetingelser.

Indhold ikke tilgængelig.
Accepter venligst cookies ved at trykker på Accepter på den lille banner

Find de rigtige overvågningskameraer

Der findes en lang række forskellige muligheder for videoovervågning, og de har fordele og ulemper.

Det er muligt at få kameraer i analog kvalitet og HD (High Definition), hvor HD-billedkvalitet er den skarpeste. Placeringen af overvågningskameraet kan have betydning for, hvilken type kamera man vælger, eftersom både lys og vinkel kan have en effekt. Her hos Bonne Låse & Sikring har vi forskellige løsninger, og vi hjælper dig med at vælge de rette videoovervågningskameraer, så du får den bedst mulige sikkerhed. Har du specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få hjælp til montering af overvågningskameraer

Uanset om du skal have trådløs kameraovervågning indenfor, eller du har brug for videoovervågning udendørs, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring inden for sikring af ejendomme, og vi kan altid hjælpe dig med de rette sikkerhedsforanstaltninger. Vi har et bredt udvalg af forskellige systemer, som både kan integreres med eksisterende systemer. Sammen med dig finder vi den løsning, som passer bedst til dine behov, så sikkerhedssystemerne kan blive en positivt integreret del af din hverdag. Vi kan kontaktes på telefon: 70 70 21 90 og E-mail: laase@bonnesikring.dk.