Har du brug for sikringsgitter?

Hos Bonne Låse & Sikring har vi et bredt sortiment af produkter til mekanisk tyverisikring herunder sikringsgitter. Der findes forskellige former for sikringsgitre, alt lige fra små fastegitre, som er velegnet i en kælder til store rullegitre, der bruges i et butikscenter, hvor sikkerheden skal være ekstra skærpet.

Vi forhandler forskellige sikringsgitre til vores kunder, heriblandt:

  • Faste gitre
  • Aftagelige 
  • Svingbare gitre
  • Rullegitre

Faste gitre som permanent løsning

Et fast gitter er det rette valg, hvis du ønsker en permanent løsning, som ikke skal flyttes rundt. Det kan for eksempel være ved kælderdøre, vinduer, ovenlysvinduer, industrihaller, døre til baglokale, samt sikring af lagerlokaler og andre steder, hvor folk ikke opholder sig meget. Her monteres de faste gitre i vinduer og døre, så ubudne gæster ikke kan trænge ind.

Faste gitre er et sikringsgitter, der fremstilles af stålstænger, som svejses sammen i en ramme. Gitrene og tilbehøret konstrueres, så de bliver tilpasset de eksisterende bygningsdele, og derfor kan de sættes op over alt.

Rullegitre til butiksvinduer

Safe er et enkelt udstanset rullegitter, der anvendes hvor man ønsker et godt design med et godt indsyn. Gitteret anvendes især ved sikringsløsninger i butikker, hvor sikringsniveauet er middel – det er en pæn og økonomisk god løsning. Rullegitre er særdeles velegnede til skalsikring af en bygning, desuden anvendes de i stadig større omfang til opdeling lokaler på f.eks. skoler, kantiner, butikscenter og lignende.

Et rullegitter bruges oftest som sikringsløsninger i forretninger, hvor sikkerhedsniveauet er middel. Rullegitre er en flot, men samtidig en økonomisk løsning for vores kunder. Her kan vi anbefale Safe, som er velegnet til opdeling af lokaler, heriblandt til kantiner, butikscentre, skoler mv..

Kontakt os