Sikkert & med en attraktiv pris

Alfa og Gege producerer nogle af de mest alsidige mekaniske låse der findes. De har særligt fået stor opmærksomhed fra branchen grundet deres nytænkning af den traditionelle lås. Deres designs er meget sikre og gennemprøvede, hvilket gør disse låse til en meget attraktiv løsning, hvis du udelukkende ønsker at højne sikkerheden uden avancerede låsesystemer.

En af de smarteste features ved Alfa & Geges låsesystemer er, at man ikke behøver at skifte låsen, hvis der skal skiftes nøgle. Man anvender blot den nye nøgle på alle dørene, så bliver låsene automatisk kodet til den nye nøgle. Det sparer både tid og penge, hvis man har mistet en nøgle, da man kun skal have lavet nye nøgler og ikke monteret nye låse.

Fleksibelt & brugervenligt

Gege har en række forskellige låsesystemer, som alle er yderst fleksible og brugervenlige. Grundet en nytænkt låsemekanisme, hvor stifterne i låsen er justerbare, er det enkelt at kode låsen om, så tidligere nøgler ikke længere kan bruges. 

Gege pExtra

pExtra-systemet er blandt markedets absolut sikreste låsecylindre. De patenterede riller i nøglen gør den meget svært at kopiere, og det er ikke muligt at købe Gege-nøglerne i en normal forretning.

Cylinderen er både boresikrede, dirkesikrede og bankesikrede, og nøglerne er kraftigt konstruerede. Desuden gør låsekonstruktionen låsen særdeles holdbar. Eftersom nøglen er glat, glider den nemmere ind i låsen, og slider mindre på de indre mekanikker.

Gege AP2000

AP2000 er et låsesystem lidt ud over det sædvanlige. Med omkring 80.000 forskellige nøgleprofiler inviterer systemet dig til, nemt og effektivt, at lave et nøglesystem med differentieret adgang og forskellige sikkerhedsniveauer.

Desuden er det muligt at have et sæt hovednøgler, som også gør håndteringen af branddøre nemmere. I låsen sidder der en centerstift, som forhindrer oplåsning via bankenøgler.

Kontakt os