Dørautomatik - Har du husket at lukke døren efter dig?

Varmen fiser ud, hunden løber sin vej og ubudne gæster inviterer sig selv inden for – en ulukket dør kan have mange følger. Med en dørlukker er man sikret, at døren altid bliver lukket forsvarligt efter brug og eventuelt låser døren når den lukker i.

Der kan selvfølgelig være mange grunde til, at man får monteret en dørlukker, uanset årsagen, er en dørlukker en kær ven i mange sammenhænge, den sørger altid for at døren bliver lukket. Moderne dørlukkere lukker døre forsvarligt, forsigtigt og grundigt.

Bonne Låse & Sikring forhandler og monterer de fleste dørlukker på markedet, lige fra mekaniske dørlukkere til elektroniske dørpumper og dørautomatik. Vi har mange års erfaring inden for salg og montage af dørlukker og dørautomatik.

Dorma dørlukkere

Hos Bonne Låse & Sikring har vi sat os grundigt ind i DORMAs systemer, og vi kan nemt og hurtigt guide dig til at finde frem til den rette dørlukker. Når du får installeret en dørlukker optimerer du din sikkerhed og forsikring – en dørlukker er endvidere en nødvendighed ved branddøre.

Ønsker du at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os – vi sidder klar ved telefon og mail og svarer gerne på spørgsmål, kommer med gode råd, eller giver et uforpligtende tilbud.

vI TILBYDER BL.A. dørlukker, dørpumper og dørautomatikker fra:

KONTAKT OS I DAG

Hos Bonne Låse & Sikring har vi i mere end 20 år leveret alt inden for elektronisk sikring, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til det, du skal have sikret. Vi har butik i Aarhus, så vi leverer elektronisk sikring til hele Jylland. Kontakt os i dag på tlf. 70 70 21 90 eller via kontaktformularen.

Ønsker du at modtage nyheder fra Bonne Låse & Sikring, så tilmeld dig her.