Porttelefoner - Optimer sikkerheden med en dørtelefon

Hos Bonne Låse & Sikring monterer og installerer vi naturligvis kun porttelefoner, som vi kan stå inde for. De porttelefoner vi benytter os af, er gennemtestet, og kvalitetssikrede. porttelefonerne vi tilbyder er henholdsvis dørtelefoniprodukter fra Scantron, Farfisa og Fermax. 

Hvilket produkt du skal have afhænger af dit konkrete behov. Sammen finder vi frem til den bedste løsning til dig og din opgang, bygning, hjem med mere.

En udvidet ringeklokke

Ved porte eller opgange er porttelefoner et hyppigt syn – dette er der en god grund til. Med en porttelefon kan man let og bekvemt styre hvem der kommer ind af sin hoveddør, man optimerer altså sikkerheden i sin ejendom eller hjem, når man monterer og installerer en porttelefon.

Kort fortalt er en porttelefon en udvidet ringeklokke. Porttelefoner fungerer således: man ringer på det pågældende navn på klokken, i den anden ende tager vedkommende telefonen og spørger hvem der ringer på, efter tilkendegivelse, kan man låse døren op fra telefonen.

Man får altså mulighed for at høre hvem der vil inden for, før man låser døren op. På denne måde kan man være sikker på, ikke at lukke op for uvedkommende. Endvidere er man fri for at løbe op og ned af trapper for at låse døren op manuelt, da man låser op direkte fra dørtelefonen.

De bedste leverandører af porttelefoner

Kontakt os