Dorma dørlukker

Dorma er blandt de absolut bedste producenter af stilfulde adgangsløsninger. Deres produktportefølje omfatter blandt andet nogle af markedets mest stilrene dørpumper og dørautomatikker. Selvom dørpumperne er nogle af deres mest kendte produkter, har Dorma et meget større produktprogram, som spænder over alt lige fra skillevægge til rulledøre og pengeskabe.

Her hos Bonne Låse & Sikring har vi et bredt udvalg af Dormas produkter i sortimentet, og ønsker du en stilfuld og diskret dørpumpe, leverer og installerer vi gerne.

En tillidsfuld samarbejdspartner

Adgangsløsningsproducenten Dorma har igennem de seneste 150 år udviklet nogle af de sikreste og mest minimalistiske løsninger, der er på markedet i dag. I sin tid startede de med at lave trykknaplåse og dørlukkere, og nu har de millioner af systemer installeret verden over.

Dorma beskriver innovation som værende en blanding af ekspertise og modet til at gå nye veje. Derfor adskiller deres produkter sig fra mange andre på markedet grundet deres kvalitet og design. De har bygget hele deres virksomhed op omkring en række innovationsprincipper, som altid sikrer de bedste produkter.

Dorma dørlukker til alle behov

Her hos Bonne Låse & Sikring har vi blandt andet et udvalg af Dormas dørpumper og dørlukkere. En dørlukker er en mekanisk anordning, som sidder i toppen af døren og lukker døren på en beskyttende måde, så døren ikke tager skade. Dormas dørlukkere er tilpasset forskellige typer døre, så du ikke får problemer med en smækkende dør, hvis den er monteret på en lettere dør.

Dørlukkeren er udelukkende konstrueret af holdbare kvalitetsmaterialer, og flere af modellerne er konstrueret med en hjerteformet akselteknik, der ikke taber kraft, grundet en specialdesignet glideskinne. Ønsker du en usynlig dørlukker, har Dorma et design, som kan bygges ind i væggen, hvilket giver dig samme effekt som en normal dørpumpe, men uden en visuel metalanordning.

Vil du læse mere om Dorma, kan du besøge deres hjemmeside her.

Bæredygtige døre

Moderne innovation er afhængig af at tænke bæredygtigt. Derfor er bæredygtighed et af nøglebegreberne i Dormas koncernstrategi. Med dette mener de, at man er nødt til at være et bæredygtigt selskab for at blive anerkendt som betroet industrileder.

Udviklerene af Dormas produkter stiller altid spørgsmålstegn ved, hvordan man kan forbedre produkterne og gøre dem mere sikre og bæredygtige, således at produkterne altid er så holdbare og sikre som overhovedet muligt.

Kontakt os


    Læs vores anmeldelser

    Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

     
    Læs alle anmeldelser