Dormakaba dørlukker

Dormakaba er blandt de absolut bedste producenter af stilfulde adgangsløsninger. Deres produktportefølje omfatter blandt andet nogle af markedets mest stilrene dørpumper og dørautomatikker. Selvom dørpumperne er nogle af deres mest kendte produkter, har Dormakaba et meget større produktprogram, som spænder over alt lige fra skillevægge til rulledøre og pengeskabe.

Her hos Bonne Låse & Sikring har vi et bredt udvalg af Dormas produkter i sortimentet, og ønsker du en stilfuld og diskret dørpumpe, leverer og installerer vi gerne. Ring til os eller kom forbi vores butik i Risskov ved Aarhus.

En tillidsfuld samarbejdspartner

Dormakaba har igennem de seneste 150 år udviklet nogle af de sikreste og mest minimalistiske løsninger, der er på markedet i dag. I sin tid startede de med at lave trykknaplåse og dørlukkere, og nu har de millioner af systemer installeret verden over.

Dormakaba beskriver innovation som værende en blanding af ekspertise og modet til at gå nye veje. Derfor adskiller deres produkter sig fra mange andre på markedet grundet deres kvalitet og design. De har bygget hele deres virksomhed op omkring en række innovationsprincipper, som altid sikrer de bedste produkter.

Dormakaba dørlukker til alle behov

Her hos Bonne Låse & Sikring har vi et udvalg af Dormakabas dørpumper og dørlukkere. En dørlukker er en mekanisk anordning, der er placeret i toppen af døren og lukker døren på en beskyttende måde, hvor døren ikke tager skade. Dormakabas dørlukkere er tilpasset forskellige typer døre, derfor får du ikke problemer med en smækkende dør, når den er monteret på en lettere dør.

Dørlukkeren er udelukkende konstrueret af holdbare kvalitetsmaterialer, og flere af modellerne er konstrueret med en hjerteformet akselteknik, der ikke taber kraft, grundet en specialdesignet glideskinne. Ønsker du en usynlig dørlukker, har Dormakaba et design, som kan bygges ind i væggen, hvilket giver dig samme effekt som en normal dørpumpe, men uden en visuel metalanordning.

Vil du læse mere om Dormakaba, kan du besøge deres hjemmeside her.

Bæredygtige døre

Moderne innovation er afhængig af at tænke bæredygtigt. Derfor er bæredygtighed et af nøglebegreberne i Dormakabas koncernstrategi. Med dette mener de, at man er nødt til at være et bæredygtigt selskab for at blive anerkendt som betroet industrileder.

Udviklerene af Dormakabas produkter stiller altid spørgsmål ved, hvordan man kan forbedre produkterne og gøre dem mere sikre og bæredygtige, således at produkterne altid er så holdbare og sikre som overhovedet muligt. 

Hos Bonne Låse & Sikring stræber vi efter at anvende leverandører, der ikke blot lever op til høje krav om sikkerhed og kvalitet, men hvor miljøet også spiller en afgørende rolle. Det formår Dormakaba i høj grad. 

Kontakt os