Information om virksomheden

Bonne Låse & Sikring har mere end 20 års erfaring med en lang række opgaver inden for sikring og låsesmedsarbejde. Med vores lange erfaring kan vi tilbyde totalløsninger inden for sikring, herunder adgangskontrol og installering af både mekaniske og elektroniske løsninger. Ligeledes kan vi tilbyde vores kunder alle former for mere klassisk låsesmedsarbejde.

Bonne Låse & Sikring er både autoriseret af Ruko A/S som Ruko Sikringsspecialist samt medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF), hvilket betyder, at vi er indbefattet af DLF’s garantiordning – det sikrer vores kunder en høj faglig standard og dermed et sikkert valg.

vI UDFØRER BLANDT ANDET:

Altid behjælpelig

Vi ved, at vores kunder ikke kun smækker sig ude eller har behov for vores hjælp inden for arbejdstid. Derfor tilbyder vi også 24 timers døgnservice, hvor vi med vores rullende værksteder er i stand til at klare alle specialopgaver samt naturligvis låsesmedsarbejde.

For at se nærmere på de løsninger, services og produkter, vi tilbyder, kan du navigere i menuen øverst på siden. Vi har butik i Aarhus og dækker det meste af Jylland. Hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på din låse- eller sikringsopgave, kan du altid ringe på 70 70 21 90.

lEDIGE STILLINGER

Ønsker du at blive en del af Bonne Låse & Sikring og mener du at du har det vil lige står og mangler, så læse mere og de ledige stillinger her

KONTAKT OS I DAG

Her hos Bonne Låse & Sikring tilbyder vi generel orientering og rådgivning i forbindelse med indbruds- og tyverisikring. Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til den helt rigtige pris, og vores services bliver altid tilpasset, så de matcher dine behov. Desuden hjælper vi dig med at beslutte, hvilke typer sikringer du behøver, så du altid får de sikreste løsninger. Du kan kontakte os i dag på tlf. 70 70 21 90 eller via kontaktformularen.

Ønsker du at modtage nyheder fra Bonne Låse & Sikring, så tilmeld dig her.


    Læs vores anmeldelser

    Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

     
    Læs alle anmeldelser