kort fortalt

Bonne Låse & Sikring har mere end 20 års erfaring inden for sikring og låsesmedsarbejde. Vi er ISO certificerede i både mekanisk sikring og adgangskontrol, hvilket sikrer at vores kunder får rådgivning og løsninger, der bygger på solid viden, kompetencer og kvalitet i alle led. 

 Vi tilbyder totalløsninger inden for sikring, herunder adgangskontrol og installering af både mekaniske og elektroniske løsninger. Ligeledes kan vi tilbyde alle former for mere klassisk låsesmedsarbejde. Både virksomheder og private er velkomne hos os!

Bonne Låse & Sikring er autoriseret af Ruko A/S som Ruko Sikringsspecialist samt medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF), hvilket betyder, at vi er indbefattet af DLF’s garantiordning – det sikrer vores kunder en høj faglig standard og dermed et sikkert valg.

DØGNSERVICE

Vi ved, at vores kunder kan få brug for os uden for normal åbningstid. Derfor tilbyder vi også 24 timers døgnservice, hvor vi med vores rullende værksteder er i stand til at klare alle specialopgaver samt naturligvis låsesmedsarbejde.

For at se nærmere på de løsninger, services og produkter, vi tilbyder, kan du navigere i menuen øverst på siden. Vi har butik i Aarhus og dækker det meste af Jylland. Hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud på din låse- eller sikringsopgave, kan du altid ringe på telefon 70 70 21 90.

lEDIGE STILLINGER

Ønsker du at blive en del af Bonne Låse & Sikring, så tjek om der er ledige stillinger her

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV til cv@bonnesikring.dk

Kontakt os