førende leverandør af låse

Abloy formår at forny sig samtidig med at de holder fast i de gode traditionerne. Siden deres begyndelse er der kommet mange nye produkter til, men deres primære salgsvare er stadig låsen. Assa Abloy har været tonaangivende inden for låse og sikring af både private hjem og erhvervsbygninger i mange år.

Vi er stolte af, at kunne tilbyde vores kunder Abloys brede sortiment af kvalitetslåse. Du kan vælge et hvilket som helst produkt fra Abloy, og vi garanterer , at du får et kvalitetsprodukt. 

Der findes mange forskellige typer af låse, hvoraf nogle af dem er mekaniske og andre er elektroniske. Abloy fører alt lige fra mekaniske- og magnetiske låse til motorlåse og hele låsesystemer.

Kontakt Bonne Låse & Sikring for professionel rådgivning om produkterne.

Vi sikrer dig !

Ønsker du en sikring, der holder tyven væk?

En dør med en af Assa Abloys slagfaste sikkerhedslåse er så godt som umulig at bryde op.

Vi anbefaler, at man sikrer sine døre med en låsekasse fra Assa Abloy, da det sikrer både modslag, vridning, opbrydning og boring.

Eksempelvis er en Triton 501-cylinder boresikret med hærdet sikringer op til flere steder. Desuden er de gennemgående hylstermøtrikker af hærdet stål, hvilket giver ekstra sikring. Eftersom forsikringsselskaberne løbende kommer med nye krav og standarder, har Abloy valgt at lave en lås, der imødekommer alle de nyeste forsikringsklasser.

Kontakt os, og hør nærmere om vores produkter.

vi er ISO 9001 certificeret i adgangskontrol

Assa Abloy var med helt fra begyndelsen, og tog os med.

Vi tilbyder deres elektroniske adgangsløsninger.

Elektronisk adgang giver en simpel, sikker og fleksibel måde at styre adgangen til en virksomhed eller et hjem. Det hele foregår med en brik, et kortsystem og en app. Hver enkelt brik indstilles med individuelle adgangsmuligheder, og skulle en brik forsvinde, er det enkelt at slette den, og bestille en ny. 

Der findes flere forskellige former for adgangskontrol. Hos Bonne Låse og Sikring er vi ISO 9001 certificerede i adgangskontrol, hvilket sikrer dig kompetent og professionel rådgivning. Kontakt os og hør nærmere. 

børnevenlig adgangskontrol

Kontakt os