Salto Systems Danmark

Salto Systems er et af de nyere selskaber i branchen. Firmaet har eksisteret siden 2000, men på trods af firmaets nye alder har Salto Systems formået at sætte sig godt på markedet for elektroniske sikkerhedsløsninger. Deres mål har lige fra starten været at udvikle et adgangskontrolsystem i verdensklasse, og det må man sige er lykkedes.

Filosofien bag Salto Systems produkter er, at de vil lave adgangskontrolsystemer, hvor det er nemt at administrere adgangsbehov, men uden at løsningen er dyr eller indviklet. Løsningen skal være let at betjene, billig, pålidelig og mest af alt: sikker. Med dette grundlag har salto systems skabt deres SVN-platform, som var verdens første selvstændige, batteridrevne adgangskontrollåse. Salto Systems både en smart og effektiv løsning for private, erhverv og institutioner, og her hos Bonne Låse & Sikring er vi glade for at have deres produkter i vores sortiment.

En platform til alle låse

En af de ting, der gør Salto Systems sikkerhedssystem så enkelt og brugervenligt er deres administrationssoftware. Salto Space er Salto Systems administrationssoftware, hvor du finder en bred vifte af vigtige funktioner.

Softwaren findes både som smartphone App og applikation til PC, så du selv kan vælge, hvordan du vil administrere din adgangskontrol. Systemet bygger på et brugercentreret interface, som gør håndteringen mere overskuelig og intuitiv. Med Salto ProAccess Space-softwaren kan ud desuden også administrere adgangen på Windowsbaserede tablets. Ydermere kan man finde både hændelseslog og kalenderfunktioner.

Stilfuld og energieffektiv adgang

Salto Systems har et bredt sortiment af forskellige låsesystemer, men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at du får et sikkert, solidt, stilfuldt og energieffektivt system. Vælger du for eksempel deres XS4 GEO Cylinder, får du et kompakt, enkelt og diskret elektronisk låsesystem. GEO-cylinderen er lavet til at passe ind i normale Skandinaviske låsekasser, hvilket gør overgangen fra normale mekanisk lås til elektronisk lås meget nemmere.

Cylinderlåsen er lavet således, at der hverken er brug for strømkabler eller internetkabler, hvilket giver stor fleksibilitet. Desuden fungerer GEO-cylinderen med Salto Wireless Network, og kan derfor placeres alle steder, hvor der er Wi-Fi adgang. En anden løsning, er deres Salto Smile system, hvor man anvender en nøglechip, som kan hænge i et nøglebundt. Salto Smile er et brugervenligt låsesystem, som også indgår i XS4 serien, hvor man monterer et helt stålskilt på døren, hvor al teknikken er integreret. Det er en mindre diskret løsning, men ikke desto mindre en sikker løsning, da låsecylinderen er skjult.

Kontakt os    Læs vores anmeldelser

    Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

     
    Læs alle anmeldelser