Trådløs adgangskontrol og perimetersikring

Access Technology er en dansk virksomhed, der laver fleksible og innovative løsninger, som kan målrettes forskellige brancher og områder. De leverer adgangskontrol, som kan anvendes på både nye eller allerede eksisterende adgangssystemer. Deres adgangssystemer er rettet mod at kunne bruges af mange forskellige personer, som skal have mulig adgang døgnet rundt.  

Trådløst overblik

Access Technologys kerneløsning er trådløs adgangskontrol, der skaber et bedre overblik hos brugeren, fordi man slipper for at holde styr på, hvem der kan åbne hvilke døreAdgangen gennem systemet styres fra en webportal, som systemets administrator(er) har adgang til. Herefter kan der både gives adgangskontrol til medarbejdere, håndværkere, gæster og mange flere. Der er i webportalen en indbygget kalenderfunktion, som kan styre åbne- og lukketider og tilmed dokumentere, hvem der har åbnet eller lukket og hvornår. Adgangssystemet er cloudbaseret med enheder, der er online via mobilnettet, derfor er det muligt at opnå brugeradgang via både opkald, SMS, nøglekort, pinkode, Mobilepay, fjernbetjening og app. 

Fordele ved Access Technologys adgangskontrol:

 • Stor fleksibilitet
 • Lave etableringsomkostninger  
 • Reduceret tidsforbrug ved administration 
 • Plug & Play 
 • Ingen lange kabler 

Kontakt os  Læs vores anmeldelser

  Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

   
  Læs alle anmeldelser