Sikkerhed giver tryghed

Hvis sikkerheden og trygheden forsvinder, opdages det, hvor vigtigt de to ting er.

Vores fornemmeste opgave er at skabe løsninger, der sikrer alt det, der skal sikres. Vi er specialister, og vores produkter har et højt sikkerhedsniveau. Medeco producerer nøgler og låse, der giver et højt sikkerhedsniveau. De er ejet af Assa Abloy koncernen, som er verdensførende inden for sikkerhedsløsninger. 

Hos Bonne låse & Sikring vil vi have det allerbedste til vores kunder. Derfor er Medecos produkter en del af vores sortiment.

Beskyttelse mod nøglekopiering

Du får den bedste beskyttelse mod uautoriseret nøglekopiering. En unik sikkerhedskode er din garanti for, at nøglen kun kan kopieres hos godkendte forhandlere og kun med din accept. 

 

Systemet passer ind i alle gængse Skandinaviske låse, hvilket gør disse Medeco låse til en meget attraktiv og prisbillig løsning. Hos Bonne Låse & Sikring hjælper vi naturligvis med at installere systemet.

En nøgle der ikke kan dirkes op

Der er ikke et forsøg værd, at prøve at dirke en lås fra Medeco op. Dette forhindres af en ultimativ dirkesikkerhed, nøglekontrol og fysisk styrke.

Med høj sikkerhed og nøglekontrol, er Medeco et låsesystem som mange virksomheder og private vælger, når de søger vejledning hos vores professionelle rådgivere. 

 

Medeco M3 - Teknikken er Bedre

Medeco M3 er et system, hvor man kan graduere sikkerheden i forskellige rum. Det betyder, at man med den samme hovednøgle kan tilgå alle lokaler i en bygning, selvom der er to forskellige sikkerhedsniveauer. Man kan vælge, hvilke lokaler eksempelvis medarbejdere skal have adgang til. De ti niveauer i systemet er henholdsvis SKAFOR blå godkendt og SKAFOR rød godkendt.

 

Sikre cylindere

Medecos cylindre er blandt markedets absolut sikreste. Konstruktionen i Medecos cylindre er meget simpel, men det gør den ikke mindre effektiv.

Eftersom nøglerne ikke alene skal dreje de små stifter inden i låsen, men også løfte dem, bliver låsen væsentligt mere sikker. Desuden er cylindrene samlet med meget små tolerancer, hvilket gør sikkerheden større. Det betyder, at en Medeco cylinder vil føles meget stram de første par gange den anvendes.

Kontakt os