Ruko - et sikkert valg!

Ruko har siden 1930’erne været målestok for, hvad nøgler og låse skal kunne. Gode låse er en forudsætning for tryghed, og det tager Ruko meget alvorligt. I mere end 80 år har Ruko leveret kvalitetslåse af en kvalitet, som er svær at matche. Rukos låse er patenterede, hvilket gør dem meget attraktive, da nøglerne kun kan kopieres hos en autoriseret Ruko forhandler.

Ruko er en del af Assa Abloy, som er verdens førende leverandør af sikkerhedsløsninger til både private boliger, institutioner og erhverv. En af grundende til Rukos succes er deres samarbejde med politiet, vagtselskaber og forsikringsselskaber.

Altid et skridt foran tyven

Ruko låse bygger på mange års erfaring og innovation. Rukos låse er konstrueret, så de både er boresikrede, slagsikrede, vridningssikrede, dirkesikrede og sikrede imod udtræk. Ruko designer deres nye låse, så de er fremtidssikrede. Det betyder, at deres låse imødekommer alle de nye standarder, som kommer til at blive forsikringsselskabernes målestok.

Stadig flere vælger at opgradere fra deres gamle systemer, som ikke længere er forsikringsgodkendte til yderdøre. Ruko imødekommer alle dem, som ønsker at opgradere til et låsesystem med højere sikkerhed, men med samme fleksibilitet og brugervenlighed med deres kvalitetslåse.

Patenterede nøgler

En Ruko nøgle er patenteret, så den ikke kan blive kopieret af andre end certificerede Ruko-forhandlere. Desuden får man et kort med en peronlig kode, så nøglen ikke kan blive kopieret, hvis man ikke er i besiddelse af kortet. Vælger du et system som Garant Plus, får du eksempelvis en nøgle, der kan låse op til både hoveddøren, havedøren og skuret. Det betyder færre nøgler og dermed mindre besvær.

Ruko låsekasser giver dig maksimal sikkerhed og brugervenlighed

Rukos låsekasser er baseret på en låseplatform, der passer til alle døre og udgange. Eksempelvis har en Ruko Connect låsekasse hagerigel som standard, der gruber fat i karmen. Denne meget kraftigere sikring i karmen gør det sværere at brække døren op. Desuden øges sikkerheden yderligere ved en stærkere og mere fleksibel fallen, der griber ind i slutblikket, selvom karmen og døren har en skævhed.

Ruko låsecylindere er kraftigt konstruerede med hærdede boresikringsplader. Garant Plus cylinderen har eksempelvis 6 stifter i topkoden og 10 stifter i sidekoden, hvilket betyder, at cylinderen er meget dirkesikker. Desuden er profilen patenteret, så det udelukkende er Ruko-certificerede låsesmede, der kan lave kopier af nøglen. Ruko gør meget ud af brugervenlighed og har derfor designet deres cylindre og låsekasser, så de passer ind i alle gængse låsesystemer i Skandinavien.

Låsesæt fra Ruko

Hvis du er interesseret i Rukos produkter, er du velkommen til at kontakte os hos Bonne Låse & Sikring. Vi forhandler blandt andet flere forskellige Ruko låsesæt, som eksempelvis er et forsikringsgodkendt sæt bestående af 5 nøgler, 2 enkeltcylindere til 1 yderdør, 1 hængelås, 1 postkasselås og et sikkerhedskort. På denne måde kan du tilgå både postkasse, hus og skur med samme nøgle. Hvis du har behov for det, kommer vi og monterer låsene korrekt, så du kan føle dig sikker i dit eget hjem.

Du kan læse mere om Ruko på deres hjemmeside ved at klikke HER.

Kontakt os