Professionel tyverisikring til privat og erhverv

Det kan være en traumatisk oplevelse at blive udsat for indbrud, og har man været ude for det én gang, vil man gøre alt for, at det ikke sker igen. Uanset om det er hjemmet eller kontoret, som er blevet rodet igennem, vil man for alt i verden gøre arbejdet sværere for tyvene.

Der findes flere forskellige måder at nedsætte risikoen for indbrud på, og her hos Bonne Låse & Sikring har vi mange års erfaring i at tyverisikre bygninger. Vi hjælper dig med at komme tyven i forkøbet med en skræddersyet løsning, der passer til nøjagtig dine behov.

Hvordan sikre man sig bedst mod indbrud?

Vi har et stort udvalg af forskellige sikkerhedsforanstaltninger. Her nogle eksempler på sikkerhedssystemer, som er relevante for både private og erhverv:

  • Tyverisikret dør: Ekstra låsekasse med dobbeltcylinder på alle yderdøre
  • Cylinderlås eller kodelås på indvendig side af terrassedøre
  • Videoovervågning
  • Alarm
  • Tyverisikring af vinduer
  • Pengeskab/brandskab

Tyverisikring for erhvervskunder

Uanset om du arbejder på et kontor eller i en lagerbygning, er der mange værdifulde ting, som kan være problematiske at miste. Derfor installerer vi også tyverisikringer for erhvervsdrivende, som ønsker en mere sikker og arbejdsplads. Eksempelvis er det altid en god ide at have vigtige eller værdifulde papirer liggende i sikkerhed. Her kan et brandskab eller et pengeskab være særligt godt, eftersom disse både beskytter imod indbrud og brand.

Desuden er det essentielt videoovervågning i lagerbygninger, og til arbejdspladser, hvor mange mennesker skal kunne tilgå lokalerne på bestemte tidspunkter, er et elektronisk låsesystem den ideelle løsning.

Hvad er vores totalkoncept?

Her hos Bonne Låse & Sikring kan du få rådgivning til totalsikring af hjemmet og arbejdspladsen. Totalsikring betyder, at du får et komplet sikkerhedssystem, hvor hele bygningen bliver indbrudssikret på den bedste og mest effektive måde. Det komplette sikkerhedssystem indebærer tyverisikring af alle døre og vinduer, så du kan føle dig tryg døgnet rundt.

Tyverisikrede døre tvinger tyven til at anvende vinduerne i stedet, og har du sikret dine vinduer, er dit hjem eller din arbejdsplads ikke særlig attraktiv at bryde ind i. Derfor anbefaler vi en komplet sikring af bygningen, der holder indbrudstyvene på afstand.

iloq åbning med telefon

Smart nøglehåndtering

En af fordelene ved et elektroniske låsesystem, som er en del af den totale sikkerhedspakke, er nøglehåndteringen. Når man er flere mennesker, som alle skal have adgang til bygningen på forskellige tidspunkter af døgnet, er det smart at kunne bestemme, hvem der skal have adgang, hvornår, via en software.

Dette er ikke kun en god ide i erhvervssammenhæng, eftersom private husejere også vil kunne få stor glæde af systemet. Låsesystemet giver dig nemlig mulighed for at åbne for folk, som ikke har en nøgle. På denne måde kan man åbne for rengøringskonen eller børnene uden at være der.

Kontakt os