iloq åbning med telefon

Professionel adgangskontrol

Ønsker du en udvidet kontrolleret og sikker adgang til din bygning med mulighed for fleksible adgangsmuligheder, så læs med her:

En adgangskontrol giver, som navnet antyder, en kontrolleret og sikker adgang til bygninger – man kan kalde det for en udvidet og moderne nøgle. Med kontrolleret adgang, enten i form af adgangskort, fingeraftryk, pinkode eller brik, får man et elektronisk låsesystem, der optimerer adgangssikkerheden til bygninger.

Mister du en nøgle, kan du aldrig vide hvem, der nu har adgang til dit kontor eller butikslokale, derfor er et elektronisk låsesystem med adgangkontrol en god investering for din virksomhed. Mister du et adgangskort, kan du elektronisk lukke for dette. Sådan kan man lettere styre, hvem der har adgang til ens bygning eller rum. Adgangskortene kan endvidere fås med en kode, hvilket optimerer sikkerheden.

Kontakt Bonne Låse & Sikring for professionel rådgivning.

vI sikrer dig kontrollen

Hvilken adgangskontrol der skal vælges, afhænger af det konkrete behov. Kontakt os, og lad os hjælpe dig frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Bonne Låse & Sikring installerer elekroniske låsessytemer fra henholdsvis Salto, iLOQ, Ruko og Ruko Arx. 

 

SE BRANDS