Professionel adgangskontrol

Ønsker du en udvidet kontrolleret og sikker adgang til din bygning, med mulighed for fleksible adgangsmuligheder, er kontrolleret adgang den rette løsning.

En adgangskontrol giver, som navnet antyder, en kontrolleret og sikker adgang til bygninger – man kan kalde det for en udvidet og moderne nøgle. Med kontrolleret adgang, enten i form af adgangskort, fingeraftryk, pinkode eller brik, får man et elektronisk låsesystem, der optimerer adgangssikkerheden til bygninger.

Mister du en nøgle, kan du aldrig vide hvem, der nu har adgang til dit kontor eller butikslokale – derfor er et elektronisk låsesystem med adgangkontrol en god investing for din virksomhed. Mister du et adgangskort, kan du elektronisk lukke for dette. Herved kan man lettere styre, hvem der har adgang til ens bygning eller rum. Adgangskortene kan endvidere fås med en kode, hvilket optimerer sikkerheden.

STORT UDVALG AF DE BEDSTE MÆRKER

Hvilken form for adgangskontrol man vælger, afhænger naturligvis af det konkrete behov – Bonne Låse & Sikring anbefaler og installerer elekroniske låsessytemer fra henholdsvis Salto, iLOQ, Ruko og Ruko Arx. Her på hjemmesiden kan du se og læse om de former for kontrolleret adgang, som Bonne Låse & Sikring installerer.

Ønsker du at høre nærmere er du meget velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne dig til at finde frem til den bedste og sikreste løsning der passer til dit behov.

vI TILBYDER BL.A. ADGANGSKONTRolsystemer fra:

KONTAKT OS I DAG

Hos Bonne Låse & Sikring har vi i mere end 10 år leveret alt inden for elektronisk sikring, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til det, du skal have sikret. Vi har butik i Aarhus, så vi leverer elektronisk sikring til hele Jylland. Kontakt os i dag på tlf. 70 70 21 90 eller via kontaktformularen.

Ønsker du at modtage nyheder fra Bonne Låse & Sikring, så tilmeld dig her.