Hjælp til oplukning eller omkodning af lås

Når man har låst sig ude eller har et gammelt pengeskab, som ikke er til at få op, er det altid en god ide at ringe til en fagmand, som kan hjælpe med oplukningen eller omkodning af låsen, så låsen ikke bliver beskadiget. Man kan nemt komme til at ødelægge en lås ved oplukning, hvis man forsøger at låse den op uden en nøgle eller de rigtige redskaber.

Her hos Bonne Låse & Sikring hjælper vi dig med oplukning og omkodning af alle slags låse. Og har du brug for udskiftning af lås til en ny, så kan vi naturligvis også være behjælpelige med dette.

Vi omkoder og oplukker døgnet rundt

Hos Bonne Låse & Sikring tilbyder vi en hurtig og diskret service, så du ikke skal stå for længe og vente ude i kulden og vente på oplukning eller omkodning af lås. Vi har mange års erfaring inden for låsesmedsfaget, og vi er udmærket klar over, hvordan det føles at låse sig selv ude.

Derfor hjælper vi med oplukning og omkodning af lås 24 timer i døgnet. Vores oplukningsservice har døgnåbent, så det er muligt at tilgå sit hjem, på trods af en glemt eller mistet nøgle, døgnet rundt. Har du et gammelt pengeskab eller andre gamle og skrøbelige låse, som kræver en professionel låsesmed at få op, er du også velkommen til at kontakte os.

Kontakt os