Vi opsætter postkasseanlæg for dig!

Siden slutningen af år 2009 har det været vedtaget ved lov at alle etageejendomme i Danmark skal have etableret postkasser i stueplan eller ved ejendommens indgang. Har du endnu ikke fået etableret postkasserne i din etageejendom, kan Bonne Låse hjælpe dig med dette. Vi monterer og leverer naturligvis også en postkasse til almindelige et familie huse etc.

Postkasser vi monterer

Hos Bonne Låse anbefaler vi postkasserne fra henholdsvis fabrikanterne Allux og Me-fa. Vi mener, at disse producenter har nogle af de bedste postkasser, der kan finde på markedet.

Postkasserne er smagfuldt designet, kan let sættes op, og hænger sammen i et system ved større lejlighedskomplekser der er diskret og som ikke tager for meget plads. Endvidere har postkasserne gode og brugbare ekstra funktioner, som gør dem til moderne postkasser der kan lidt mere end at holde posten tør og sikker.

Eksempelvis har postkasserne fra Allux en klaplås der gør det muligt at lukke for brevsprækken i perioder hvor posten er afmeldt, og man ikke ønsker at blive overdænget med reklamer.

Her på hjemmesiden kan du læse om Allux og Me-Fas postkasserne.

Kontakt os for profesionel rådgivning

Har du spørgsmål om hvilken postkasse du skal vælge, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os, enten via mail eller på telefon.

Bonne låse & sikring kan leverer og monter postkasse systemer fra Allux og Me-fa med cylinder kodet efter din nøgle, eller i nyt låsesystem.

Læs mere om postkasser fra:

De fleste postkasser og postkasserack kan leveres med stander og skråtag.

Postkasserne fra Allux, model PC1 & PC2 er de mest brugte, Bonne Låse & Sikring forhandler hele serien fra Allux, kontakt os for mere info herom.