Autoriseret Evva låsespecialist

Evva står for Erfindungs, Versuchs, Verwertungs, Anstalt, hvilket på dansk betyder opfindelser, eksperimenter og anvendelse på institutioner. Firmaet blev oprindeligt startet af en gruppe ingeniører, som ønskede at udvikle deres innovative ideer, og lige præcis dette har været Evvas varemærke lige siden.

Den innovative tænkning kommer til udtryk i den måde, Evva tænker låse på, som skiller sig ud fra mange andre på markedet. Evva er i øjeblikket blandt Europas førende låseproducenter, og det er ikke uden grund. Selvom firmaet startede i 1919, er deres patenterede låse alt andet end gammeldags, og her hos Bonne Låse & Sikring er vi glade for at have deres innovative produkter i vores sortiment.

Unikke låsecylindre

En af grundene til, at Evva er så anderledes er deres gentænkning af den traditionelle låsecylinder. Evva har lavet en række forskellige låsecylindre, som alle ser helt normale ud udefra. Låsecylindrene gør ikke så meget væsen af sig, når man ser på dem udefra, men det normale ydre gemmer på mere, end man tror. Cylindrene er nemlig ikke alene utroligt sikre og meget holdbare, men de er også redesignet fuldstændig fra bunden.

De fleste låsecylindre indeholder en række stifter, som låser op for hver lille del af låsen. Evva har valgt at gentænke låsecylindren, forstået på den måde, at adskillige Evvacylindre ikke har placeret stifterne konventionelt. Derimod har den fjederløse Evva låsecylinder helt bestemt nøglescanningssystem, der gør det umuligt at dirke låsen op. Desuden er de fjederløse låse med til at gøre låsen fuldstændig bankesikker.

Anderledes nøgler

Alle normale nøgler indeholder et helt almindeligt kodesystem, der får låsestifterne til at låse op. Når man sætter en nøgle i en konventionel lås, vil den blive ”scannet”, hvilket vil sige, at nøgle skal have et bestemt mønster for ikke at ramme ind i stifterne og på den måde ikke kunne komme ind og låse op. Evvas nøgler er en smule anderledes, eftersom nøglen ikke skal passe til stifternes statiske placering.

Nøglerne skal derimod flytte stifterne til den placering, der passer, så kombinationen bliver korrekt. Det betyder, at stifterne ikke på samme måde er statiske, men bliver løftet op til den korrekte position via et helt bestemt laserudskåret mønster, som udgør nøglens rigler, hvilket gør nøglerne og låsene meget mere sikre, end konventionelle nøgler og låse.

Stilfulde elektroniske Evva låsesystemer

En af fordelene ved Evva er, at deres meget sikre og stilfulde elektroniske låsesystemer, Evva AirKey, kan kombineres med de specielle cylindre og nøgler. Desuden har systemet den fordel, at man har valget, om man foretrækker en nøglebrik eller et nøglekort. Både nøglekort og nøglebrik er programmerbare i deres software, AccessDesigner, som er en simpel og brugervenlig software.

Du kan læse mere om Evva her.

Kontakt os