Stort udvalg af de bedste pengeskabe

Hos Bonne Låse & Sikring har vi altid et stort udvalg af sikringsløsninger. Uanset hvad du skal have opbevaret og hvor, har vi løsningen. Med et pengeskab fra os kan du med ro i sindet deponere dine værdigenstande.

Vi forhandler sikrings- og pengeskabe, der lever op til alle standarder for indbruds- og brandsikring, ligesom vi har skabe i alle størrelser og modeller. Vi kan også være behjælpelig med montagen af dit nye pengeskab.

Vi leverer både helt små og diskrete pengeskabe samt store og omfattende opbevaringsløsninger til virksomheder og industri. Vores udvalg består af pengeskabe både med nøglebetjening og med elektronisk lås. Fælles for dem alle er, at holdbarhed og sikkerhed er i top.

God rådgivning

Det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder, og Bonne Låse & Sikring kan hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning. Alle vores veluddannede og kompetente medarbejdere er altid klar til at rådgive dig.

Hvad enten du skal have opbevaret dokumenter, elektronik, våben eller andre former for værdier, tager vi udgangspunkt i dine behov og finder den helt rette løsning.

Erfaren og pålidelig sikring

Om du skal have et lille pengeskab til hjemmekontoret eller have en totalløsning, kan Bonne Låse & Sikring være behjælpelig. Med afdeling i Aarhus dækker vi det meste af Jylland.

Kom ind i vores butikker eller ring i dag for vejledning og et uforpligtende tilbud på 70 70 21 90 eller via kontaktformularen. 


    Læs vores anmeldelser

    Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

     
    Læs alle anmeldelser