Stort udvalg af de bedste pengeskabe

Hos Bonne Låse & Sikring har vi altid et stort udvalg af sikringsløsninger. Uanset hvad du skal have opbevaret og hvor, har vi løsningen. Med et pengeskab fra os kan du med ro i sindet deponere dine værdigenstande.

Vi forhandler sikrings- og pengeskabe, der lever op til alle standarder for indbruds- og brandsikring, ligesom vi har skabe i alle størrelser og modeller. Vi kan også være behjælpelig med montagen af dit nye pengeskab.

Vi leverer både helt små og diskrete pengeskabe samt store og omfattende opbevaringsløsninger til virksomheder og industri. Vores udvalg består af pengeskabe både med nøglebetjening og med elektronisk lås. Fælles for dem alle er, at holdbarhed og sikkerhed er i top.

God rådgivning

Det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder, og Bonne Låse & Sikring kan hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning. Alle vores veluddannede og kompetente medarbejdere er altid klar til at rådgive dig.

Hvad enten du skal have opbevaret dokumenter, elektronik, våben eller andre former for værdier, tager vi udgangspunkt i dine behov og finder den helt rette løsning.

Kontakt os