Det startede

I hjertet af Aarhus C, i et kælderlokale på Sejrøgade, begyndte Keld Bonne, grundlæggeren af Bonne Låse og Sikring, sin rejse i 1998. Med et mål om at tilbyde sikkerhedsløsninger af høj kvalitet, kastede Keld sig alene ind i denne virksomhed. De tidlige år var præget af hårdt arbejde og en vision om at vokse.

Eftersom tiden gik, voksede Bonne Låse og Sikring fra den trange kælder, drevet af et stigende kundegrundlag og et klart behov for flere hænder. Flytningen til Søren Frichs Vej i 2002 blev det første store skridt, som tilbød plads til at udvide både drømme og forretningen.

Væksten fortsatte, og med tiden blev det klart, at endnu mere plads var nødvendig til værksted, lager og kontorer for at rumme alle de nye medarbejdere og udvidede tjenester. I 2017 flyttede Bonne Låse og Sikring til Sindalsvej 46 i Risskov, et træk der ikke kun løste pladsudfordringerne, men også signalerede en investering i fremtiden.

Denne nye placering med udvidede faciliteter har sikret, at Bonne Låse og Sikring kunne fortsætte sin vækst og opretholde den høje standard af service, der har været kendetegnet siden begyndelsen. Keld Bonne, grundlæggeren, er fortsat i spidsen for virksomheden, drevet af en stor passion og et vedvarende ønske om at levere sikkerhedsløsninger og kundeservice af højeste kvalitet

Bonne Låse og sikring i dag

Bonne Låse har i dag 20 engagerede medarbejdere, der alle er drevet af et fælles mål: at levere sikkerhedsløsninger af højeste kvalitet, styret af ISO-standardernes strenge krav. Virksomheden prioriterer et godt arbejdsmiljø højt, hvilket skaber grundlaget for medarbejdertilfredshed og høj ydeevne. Dette positive miljø understøttes af diverse medarbejderaktiviteter, som spænder fra team-building til sociale begivenheder, alt sammen designet til at fremme samhold og arbejdsglæde.

lEDIGE STILLINGER

Ønsker du at blive en del af Bonne Låse & Sikring, så tjek om der er ledige stillinger her

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV til cv@bonnesikring.dk

Kontakt os