Altid stort sortiment og professionel vejledning

Kom ind i vores nye butik/showroom, og se det store udvalg i sikringsprodukter. Vi bestræber os altid på at have de sidste nye varer udstillet. Vi hedder stadigvæk Bonne Låse & Sikring Aps og yder som altid den bedste service i branchen. Da lejemålet på vores gamle adresse, Søren Frichs Vej 20, var blevet for lille, måtte vi se efter nye lokaler. Valget faldt på en ældre ejendom i Risskov, der siden opførelsen i midt 70’erne, havde været revisionsfirma. Huset har nu fået en gennemgribende renovering og er nu klar til at tage godt imod alle vores kunder.

Vi står altid klar med råd og vejledning inden for sikring af din ejendom, om det er i privaten, virksomheden, ejerforeningen, m.m. Vi har de fleste sikrings produkter på lager, og er også lagerførende i et stort sortiment af reservedele til de fleste låse fabrikater. Vores værksted er åbent i dagstimerne og kan lave langt de fleste reparationer. Hvis du ønsker hjælp til montering af dine sikringsprodukter eller blot ønsker at få din gamle lås repareret hjemme, har vi også vores udekørende montører der kan være behjælpelige med montagen.

Åbningstider for butik og kontor

Mandag – torsdag  7.30-15.30
Fredag 7.30-15.00
Lørdag & Søndag/Helligdage lukket

Vagten kan altid kontaktes på tlf: 70 70 21 90

KONTAKT OS I DAG

Her hos Bonne Låse & Sikring tilbyder vi generel orientering og rådgivning i forbindelse med indbruds- og tyverisikring. Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til den helt rigtige pris, og vores services bliver altid tilpasset, så de matcher dine behov. Desuden hjælper vi dig med at beslutte, hvilke typer sikringer du behøver, så du altid får de sikreste løsninger. Du kan kontakte os i dag på tlf. 70 70 21 90 eller via kontaktformularen.

Ønsker du at modtage nyheder fra Bonne Låse & Sikring, så tilmeld dig her.


    Læs vores anmeldelser

    Anmeld håndværker er en ordning, hvor private går ind og vurderer håndværkeren, når et byggeprojekt er udført. Der bliver givet en karakter fra 1-5 på forskellige parametre herunder kommunikation, aftale, tilfredshed, oprydning og pris.

     
    Læs alle anmeldelser